Virágkompozíciók

Egy gyönyörű virágkompozíció talán a legszebb ajándék bármilyen alkalomra, legyen az születésnap, névnap, házassági évforduló vagy akár baba köszöntő. Segítségünkkel napokig tartó örömet szerezhet szeretteinek. Mindenféle hangulatú virágkompozíciót megtalál kínálatunkban, a kicsi, egyszerűtől a különleges művészi alkotásokig. A kompozíciók nagy részénél 3 féle méret (L/M/S) közül választhat, ezekről több, méretmegjelöléssel ellátott, összehasonlítható fotót is láthat.
A kompozíciók összeállításánál külön hangsúlyt fektettünk a virágok elérhetőségére és beszerezhetőségére. Még így is előfordulhat, hogy egyes virágokat nem sikerül beszereznünk. Tekintettel arra, hogy még a legnagyobb virágüzletek kínálatában is a több ezernyi virágfajta és szín közül, adott pillanatban csupán néhány száz áll rendelkezésre, elképzelhető, hogy helyettesítünk egyes virágokat, de mindig törekszünk a megrendelt kompozíciókhoz hasonló hangulatú alkotás készítésére.
- A kínálatunkban vannak olyan kompozíciók, melyeket akár azonnal (2-4 órán belül) el tudunk készíteni, ezek rendszerint vegyes alkotások, választható színárnyalatban "Virágkötő Választása" megjelöléssel.
- Vannak olyan összeállítások is, amelyek elkészítéséhez, pontosabban a bennük felhasznált virágok beszerzéséhez néhány nap szükséges. A képernyő bal oldalán található "keresés pontosítása" panel segítségével könnyen szűrheti a kompozíciókat a kívánt kiszállítási céldátumnak megfelelően.
A szállítási díj külön fizetendő, melynek költségét - korrekt módon - a kiszállításhoz szükséges valós távolságból számítjuk ki.


Ebben a ketagóriában nem találhatóak termékek.